Bestellen

Heb je geen tijd om iets lekkers te bakken? Dan heb je geluk! Sinds kort maak ik ook vegan gebak en koekjes op bestelling. Het gebak kan afgehaald worden in Scherpenheuvel-Zichem.

Ik kan verschillende soorten gebak en koekjes maken (gebak met fruit is natuurlijk afhankelijk van het seizoen). Standaard gebak kost 15 euro per stuk en koekjes (10 stuks) 5,50 euro.

Meer info en bestellen kan via deze link.

Kortingsgebak

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt is onlangs Soy and Seitan in een nieuw jasjes gestoken. Er stonden nog heel veel recepten online met een oude, niet zo mooie foto. Die recepten staan momenteel niet meer online en komen pas terug online als er een mooie foto van gemaakt is. Maar omdat het niet om 2 of 3 recepten gaat, duurt het ook wel een tijdje. Daarom heb ik besloten om kortingsgebak aan te bieden. Kortingsgebak is een gebak van de recepten die ik opnieuw ga maken voor mijn blog. Je krijgt er enkele euro’s korting op omdat het gebak gebruikt is om te fotograferen en er een kans bestaat dat er het voorste stukje afgesneden is voor de foto.

Welke soorten gebak kan je momenteel kopen als kortingsgebak?

  • Vegan luxe appelcake, een lekkere appelcake met gekarameliseerde appeltjes op de bodem (12 euro)
  • Vegan luxe appelcrumble, een appelcrumble met toets van rum (9 euro)
  • Vegan vanille cake (10 euro)
  • Vegan appel amandel taart, een taart op met appel en amandel op een krokante zanddeeg (13 euro)
  • Vegan marmercake, een cake met marmereffect van chocolade en vanille (11 euro)