Kaneelcake

Kaneelcake

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1 eetlepel kaneel
  • 280 ml amandelmelk
  • 1 theelepel vanille extract
  • 120 ml zonnebloemolie
  • 2 theelepels appelcider azijn
  • 130 gram suiker
  • 100 gram gehakte walnoten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Meng de amandelmelk, suiker, vanille extract, appelazijn en olie in een mengkom.

  3. Meng in een andere kom de bloem, bakpoeder, kaneel en cacaopoeder.

  4. Meng de droge ingrediënten met de natte ingrediënten.

  5. Vet een cakevorm in met wat sojaboter of olie.

  6. Laat de cake ongeveer 40 minuten bakken tot dat een satéprikker er proper uitkomt.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT