1. Gebakken appel met kaneel en dadelstroop
Appel schillen en in stukjes snijden. De appel bakken in een anti aanbak pan. Doe er dadelstroop en kaneel over.
2. Amandelpasta met chocolade
Smeer een laag amandelpasta op je boterham en beleg met chocolade.
7. Croque met pesto, tomaat en vegan mozzarella
Ingrediënten:
- 4 eetlepels groene pesto
- enkele tomatenschijfjes
- 1/2 bolletje vegan mozzarella
- 2 sneden brood
Besmeer 2 sneden brood met groene pesto. Beleg 1 snede brood met de tomatenschijfjes en de vegan mozzarella. Bak de croque tot het krokant is.
8. Croque met Wilmersburger kaas en boterhamworst van De Vegetarische Slager
Ingrediënten:
- 2 sneetjes boterhamworst van De Vegetarische Slager
- 2 sneetjes Wilmersburger
- sojaboter
- 2 sneden brood
Besmeer 2 sneden brood met sojaboter. Beleg met de boterhamworst en Wilmersburger.
Bak de croque tot het krokant is.
15. Gebakken champignons met look en Violife creamy
Ingrediënten:
- champignons, in plakjes
- teentje look, fijngesneden
- tijm
- rozemarijn
- zout
- zwarte peper
- Violife creamy
Bak de champignons krokant met de look. Kruid met tijm, rozemarijn, zout en zwarte peper.
Besmeer een boterham met Violife creamy en doe de champignons erover.
16. Boterham met peer, appelstroop en tahin
Ingrediënten:
- 2 boterhammen
- peer
- appelstroop
- tahine
Snij de peer in reepjes.
Besmeer 1 boterham met appelstroop en de andere met tahin. Beleg met de reepjes peer en leg de 2 boterhamhelften op elkaar.
30. Boterham met Vego en banaan
Ingrediënten:
- 2 boterhammen
- banaan
- Vego spread
Snij de banaan in plakjes.
Besmeer de boterhammen met Vego spread en leg de bananenplakjes erop.