Shoplog #3

Vorig weekend ben ik naar Vegan Summer Fest geweest waar ik natuurlijk niet weg kon gaan zonder enkele lekker en mooie dingen te kopen uit het ruime assortiment. Deze keer is mijn shoplog ietsje anders, er staan geen prijzen bij omdat ik de prijzen niet exact meer weet.

1

Overheerlijke koffiekoeken van Bakkerij Frimout, de donut had normaal een chocoladelaagje maar dat heeft de warme reis niet helemaal overleefd maar ook zonder laagje was het lekker.

2

Jeezini kaas gekocht bij Veggie4u en 2 kaasje Fairly Cheesy van Charly’s All is Fair. Mijn favoriet van de 2 kaasjes is de Cam&Berthe.

3

Bij het standje van Powerpeul proefde ik een lupine spread en de lupine boontjes, die beide een unieke smaak hadden. Voor mij is lupine nog iets vrij nieuw dat ik binnenkort ga uitproberen.

4

Chocolade, want chocolade kan toch altijd? Daarom kocht ik witte rijstmelk chocolade en een doosje pralines bij Confiserie Jonas. En ik kan je vertellen dat de witte chocolade naar echte witte chocolade proeft, wat vaak ontbreekt bij witte vegan chocolade.

5

Ook aan kleding was geen gebrek, ik kocht een mooie trui bij Bazaar de Luxe.

7

Door de grote hoeveel lekker eten ben ik helemaal vergeten wat dit was en wie het verkocht maar 1 ding kan ik je wel vertellen: ze zijn heerlijk! En die met de nootjes op is mijn favoriet.

8

Ook bij Happy Herbi kocht ik enkele lekkere gezonde pralines die er allemaal kleurrijk en vrolijk uitzien.

Ondertussen is het grootste deel van mijn buit al opgegeten en het was net zo lekker als het eruit ziet/zag!

 

22 augustus 2016
5 september 2016

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT