Pistache pulpkoekjes

Pistache pulpkoekjes

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • pistachepulp
  • 8 eetlepels havermout
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • 8 gedroogde abrikozen, in stukjes
  • 1/2 theelepel vanille extract
  • 1/2 theelepel amandel extract
  • 1 eetlepel lijnzaad + 2 eetlepels water

Bereiden

  1. Neem de pistachepulp van dit recept.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Meng het water met het lijnzaad.

  4. Meng de havermout, agavesiroop, gedroogde abrikozen, vanille extract en amandelextract met elkaar. Doe als laatste het lijnzaad erbij.

  5. Vorm koekjes en leg op een bakplaat met bakpapier.

  6. Laat de koekjes 18 minuten bakken.

12 juli 2018
12 juli 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT