Amandelmuffins

Amandelmuffins

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 160 gram bloem
  • 20 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel baksoda
  • 150 gram suiker
  • 200 ml sojamelk
  • 100 ml zonnebloemolie
  • 1 theelepel amandel extract
  • amandelschaafsel

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de bloem, amandelmeel, suiker, bakpoeder en baksoda in een mengkom.

  3. Doe in een andere mengkom de sojamelk, olie en amandelaroma.

  4. Meng de droge ingrediënten bij de vochtige ingrediënten.

  5. Verdeel het beslag in cupcakevormpjes of muffinsvormpjes en bestrooi met amandelschaafsel.

  6. Laat de muffins 20 minuten bakken.

14 mei 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT