Asperge kervel soep

Vegan asperge kervel soep

Ingrediënten

  • 1 eetlepel sojaboter
  • 2 uien
  • 3 aardappelen
  • 300 gram asperges
  • 30 gram verse kervel
  • 2 liter water
  • 1 groentebouillonblokje

Bereiden

  1. Kuis de asperges en snij in kleine blokjes.

  2. Snij de uien fijn.

  3. Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes.

  4. Versnipper de verse kervel.

  5. Laat de sojaboter smelten en fruit de ui.

  6. Doe de aardappelen erbij.

  7. Overgiet met water en doe het groentebouillon blokje erbij.

  8. Van zodra de aardappelen bijna gaar zijn die je de asperges en de kervel erbij.

  9. Van zodra de asperges gaar zijn zet je de soep van het vuur.

1 juli 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT

Recipe Rating