Bosbessen flan

Bosbessen flan

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 250 ml sojamelk
  • 1/2 eetlepel agar agar
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel vanille extract
  • 100 gram bosbessen
  • enkele eetlepels water
  • 1 eetlepel bruine suiker

Bereiden

  1. Doe de sojamelk in een pan en doe de agar agar erbij. Laat 15 minuten rusten.

  2. Verwarm in een andere pan de bosbessen met het water en de bruine suiker.

  3. Breng de sojamelk aan de kook met de suiker en roer voortdurend. 

  4. Blijf roeren tot de agar agar opgelost is.

  5. Verdeel het bosbessenmengsel op de bodem van de puddingvorm.

  6. Doe de sojamelk over het bosbessenmengsel.

  7. Zet de flan enkele uren in de koelkast om op te stijven.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT