Vegan bosbessenmuffins

Bosbessenmuffins

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 250 ml sojamelk
  • 1 theelepel appelcider azijn
  • 250 gram bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 100 gram suiker
  • 80 ml zonnebloemolie
  • 1 theelepel vanille extract
  • 250 gram bosbessen

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de sojamelk en appelcider azijn in een kommetje.

  3. Meng in een kom de bloem, bakpoeder en het zout.

  4. Meng in een andere kom de suiker, sojamelk, vanille extract en zonnebloemolie.

  5. Doe de vochtige ingrediënten bij de droge ingrediënten en mix.

  6. Roer de bosbessen onder het deeg.

  7. Vul cupcake vormpjes met het deeg.

  8. Laat de muffins 20 minuten bakken.

28 april 2018
28 april 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT