Champignon paella

Champignon paella

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 250 gram champignons, fijngesneden
  • 30 gram zongedroogde tomaatjes
  • 2 teentjes look, fijngesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 150 ml witte wijn
  • 150 ml sojaroom
  • 2 eetlepels groentebouillonpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel saffraan
  • 150 gram paella rijst

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en de look aan in wat water of olie.

  2. Doe de champignons erbij en stoof even mee.

  3. Doe de paella rijst bij in de kookpot en doe de wijn, sojaroom en groentebouillonpoeder erbij. Leng aan met water als het nodig is.

  4. Doe de saffraan en de paprikapoeder erbij.

  5. Laat het koken tot de rijst gaar is.

  6. Doe als laatste de zongedroogde tomaatjes erbij en roer goed door.

24 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT