Champignon paella
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 250 gram champignons, fijngesneden
- 30 gram zongedroogde tomaatjes
- 2 teentjes look, fijngesneden
- 1 rode ui, fijngesneden
- 150 ml witte wijn
- 150 ml sojaroom
- 2 eetlepels groentebouillonpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel saffraan
- 150 gram paella rijst
Bereiden
-
Stoof de rode ui en de look aan in wat water of olie.
-
Doe de champignons erbij en stoof even mee.
-
Doe de paella rijst bij in de kookpot en doe de wijn, sojaroom en groentebouillonpoeder erbij. Leng aan met water als het nodig is.
-
Doe de saffraan en de paprikapoeder erbij.
-
Laat het koken tot de rijst gaar is.
-
Doe als laatste de zongedroogde tomaatjes erbij en roer goed door.