Champignonpizza

Champignonpizza

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 70 gram cashewnoten (een halve dag geweekt in water)
  • 2 eetlepels edelgistvlokken
  • 1 theelepel lookpoeder
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • peper
  • zout
  • water
  • 2 pizzabodems
  • 250 gram champignons
  • 2 teentjes look, fijngesneden
  • 1 eetlepel tijm

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Doe de cashewnoten in de blender samen met de edelgistvlokken, groentebouillonpoeder, lookpoeder, peper en zout.

  3. Mix tot een egale massa en voeg water toe zoveel als nodig tot je een dikke kaassaus krijgt.

  4. Bak de champignons met de look krokant in wat olie.

  5. Kruid met peper, zout en tijm.

  6. Doe de kaassaus over de pizzabodems en verdeel de champignons erover.

  7. Laat de pizza 20 minuten bakken.

9 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT