Champignonsoep

Champignonsoep

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 300 gram champignons
  • 1 rode ui (fijngesneden)
  • 2 teentjes look (fijngesneden)
  • 1 eetlepel rozemarijn
  • 1 laurierblad
  • 1 liter water
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 100 ml sojaroom

Bereiden

  1. Kuis de champignons en snij fijn.

  2. Stoof de ui en de knoflook aan in wat olie of water.

  3. Doe de champignons erbij en laat even meestoven.

  4. Kruid de champignons met rozemarijn.

  5. Doe het water bij de champignons en voeg de groentebouillonpoeder en het laurier toe.

  6. Laat de soep ongeveer 20 minuten koken.

  7. Haal het laurierblad eruit en mix de soep.

  8. Roer de sojaroom eronder.

6 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT