Chili con tempeh

Chili con tempeh

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 courgette, in blokjes
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 pak tempeh, in kleine reepjes
  • 1 potje maïs
  • 1 wortel, in kleine blokjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel chilipoeder (of meer naar smaak)
  • peper
  • zout

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en de look aan in een beetje water of olie.

  2. Doe de wortel, courgette en het blik tomatenblokjes erbij. 

  3. Voeg wat water toe.

  4. Laat de groenten even pruttelen en gaar worden.

  5. Bak ondertussen de tempeh krokant.

  6. Kruid de groenten met paprikapoeder, chilipoeder, peper en zout.

  7. Doe de maïs en de tempeh erbij.

  8. Serveer met rijst.

24 juni 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT