#DelhaizeAmbassadeurs vegan zalm met Violife Creamy

#DelhaizeAmbassadeurs vegan zalm met Violife Creamy

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 5 wortels
  • 2 eetlepels miso
  • 1 eetlepel liquid smoke
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel suiker
  • 500 ml water
  • 1 eetlepel zeewierkruiden
  • 1/2 blad nori
  • 1 theelepel gedroogde dille
  • Violife Creamy Original
  • verse dille

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Schil met een dunschiller heel dunne reepjes van de wortels in de lengte van de wortel. 

  3. Doe de wortelreepjes in een ovenschaal.

  4.  Doe alle overige ingrediënten (buiten de Violife Creamy Original en de verse dille) in een maatbeker en mix tot een bouillon.

  5. Giet de bouillon over de wortels.

  6. Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven op 200°C. 

  7. Verlaag dan de temperatuur naar 100°C en laat nog een 45 minuten bakken. 

  8. Haal de wortelreepjes uit de ovenschaal en leg in een afsluitbaar bakje en bewaar in de koelkast.

  9. Serveer de zalm op een stokbroodje, toastje of bagel met de Violife Creamy Original en verse dille.

29 september 2018
6 oktober 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT