Mijn favoriete vegan springrolls

Mijn favoriete vegan springrolls

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • rijstpapier
  • wortels (in reepjes)
  • komkommer (in reepjes)
  • ananas (in reepjes)
  • paprika (in reepjes)
  • verse koriander
  • verse munt
  • tempeh (gebakken in een mengsel van ahornsiroop, liquid smoke en sojasaus)

Bereiden

  1. Bak de tempeh krokant. Ik doe er tijdens het bakken een mengsel bij van 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel ahornsiroop en 1/2 theelepel liquid smoke.

  2. Week het rijstpapier zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Beleg het rijstpapier met komkommer, wortel, paprika, ananas, tempeh, verse munt en verse koriander en rol op.

  4. Serveertip: lekker met noedels erbij en de cocos-curry dressing van AH.

4 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT