Geroosterde bloemkool

Geroosterde bloemkool

Aantal personen 3

Ingrediënten

  • 1 bloemkool (ik gebruikte een paarse bloemkool)
  • snufje peper
  • snufje zout
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • paar eetlepels olijfolie

Bereiden

  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Kuis en snij de bloemkool in roosjes.

  3. Doe alle roosjes in een grote mengkom.

  4. Doe de peper, zout, paprikapoeder en groentebouillon bij in de mengkom.

  5. Doe er een paar eetlepels olijfolie bij en roer goed zodat alle roosjes bedekt zijn met kruiden en olie.

  6. Verdeel de roosjes op een bakplaat met bakpapier.

  7. Laat de bloemkoolroosjes 25 minuten bakken.

6 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT