Gezonde vegan pasta carbonara met knolselder
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1/2 knolselder, in blokjes
- 200 ml sojaroom of ongezoete sojamelk
- 150 gram champignons
- 1 theelepel groentebouillonpoeder
- snufje zwarte peper
- vegan speckjes of tofu speckjes
- vegan Parmezaanse kaas
- pasta
Bereiden
-
Maak de tofu speckjes volgens dit recept.
-
Maak de Parmezaanse kaas volgens dit recept.
-
Kook de knolselder gaar.
-
Mix de knolselder met de sojaroom/ ongezoete sojamelk tot een romige saus.
-
Doe de groentebouillonpoeder en de zwarte peper erbij.
-
Bak de champignons en het vegan speck krokant.
-
Kook de pasta gaar zoals beschreven op de verpakking.
-
Roer de pasta onder de knolseldersaus en doe de champignons en de vegan speckjes erbij.
-
Bestrooi met de vegan Parmezaanse kaas.