Gezonde vegan pasta carbonara met knolselder

Gezonde vegan pasta carbonara met knolselder

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1/2 knolselder, in blokjes
  • 200 ml sojaroom of ongezoete sojamelk
  • 150 gram champignons
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • snufje zwarte peper
  • vegan speckjes of tofu speckjes
  • vegan Parmezaanse kaas
  • pasta

Bereiden

  1. Maak de tofu speckjes volgens dit recept. 

  2. Maak de Parmezaanse kaas volgens dit recept.

  3. Kook de knolselder gaar.

  4. Mix de knolselder met de sojaroom/ ongezoete sojamelk tot een romige saus.

  5. Doe de groentebouillonpoeder en de zwarte peper erbij.

  6. Bak de champignons en het vegan speck krokant.

  7. Kook de pasta gaar zoals beschreven op de verpakking.

  8. Roer de pasta onder de knolseldersaus en doe de champignons en de vegan speckjes erbij.

  9. Bestrooi met de vegan Parmezaanse kaas.

4 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT