Vegan halloween chocomoussetaart

Vegan halloween chocomoussetaart

Aantal personen 6

Ingrediënten

bodem

  • 30 Oreo koekje
  • 8 eetlepels sojaboter

vulling:

  • 340 gram silken tofu
  • 2 potjes Alpro chocoladepudding
  • 1 theelepel vanille aroma
  • verkruimelde Oreokoekjes
  • 70 gram kersen (ontpit)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Doe de Oreokoekjes in een keukenrobot en verkruimel ze.

  3. Laat de sojaboter smelten.

  4. Roer de sojaboter onder de verkruimelde koekjes.

  5. Vet een bakvorm in met wat sojaboter. Doe de koekjes in de bodem en druk aan.

  6. Laat de bodem 10 minuten bakken.

  7. Mix de silken tofu met de chocoladepudding en het vanille aroma.

  8. Verdeel de kersen over de koekjesbodem en giet het puddingmengsel erover.

  9. Bestrooi met nog wat verkruimelde Oreokoekjes.

  10. Laat de taart 30 minuten bakken.

  11. Laat volledig afkoelen voor je de taart aansnijdt.

1 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT