Knoflookpasta

Knoflookpasta

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 3 teentjes knoflook (fijngesneden)
  • 250 ml sojaroom
  • 2 eetlepels groentebouillonpoeder
  • peper
  • zout
  • 1/2 theelepel chilipoeder
  • pasta
  • Parmezaanse vegan kaas

Bereiden

  1. Maak de Parmezaanse vegan kaas volgens dit recept

  2. Stoof de knoflook aan in een beetje olie of water.

  3. Doe de sojaroom erbij met de groentebouillonpoeder.

  4. Kruid met peper, zout en chilipoeder.

  5. Kook de pasta af zoals op de verpakking staat.

  6. Je kan de saus eventueel dikker maken met maizena.

  7. Serveer met de Parmezaanse vegan kaas.

  8. Serveertip: Ik eet deze pasta met rauwe groentjes ernaast.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT