Kokosrepen met abrikozenconfituur

Kokosrepen met abrikozenconfituur

Aantal personen 4

Ingrediënten

bodem

  • 100 gram sojaboter
  • 65 gram suiker
  • 150 gram bloem

vulling

  • abrikozenconfituur
  • 250 gram Na­tu­re's Charm ge­con­den­seer­de ko­kos­melk
  • 200 gram geraspte kokos
  • 1 eetlepel vanille extract

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Mix de sojaboter en de suiker met een handmixer.

  3. Doe de bloem en water erbij.

  4. Leg een bakpapier in een brownie bakblik.

  5. Verdeel het deeg voor de bodem over het bakblik en druk aan.

  6. Laat het deeg 10 minuten bakken.

  7. Meng ondertussen de Na­tu­re's Charm ge­con­den­seer­de ko­kos­melk met de geraspte kokos en het vanille extract.

  8. Doe een laagje abrikozenconfituur over de bodem.

  9. Verdeel het kokosmengsel over de abrikozenconfituur.

  10. Laat 15 minuten bakken tot de bovenkant goudbruin ziet.

  11. Laat volledig afkoelen voor je het uit het bakblik haalt.

5 augustus 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT