Korfjes met champignonragout

Korfjes met champignonragout

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 70 gram champignons, fijngesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 70 ml sojaroom
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • maizena + water
  • 1 pak bladerdeeg

Bereiden

  1. Verwarm wat water in een pan en stoof de ui en de look aan.

  2. Doe de champignons erbij en bak krokant.

  3. Doe de sojaroom en groentebouillonpoeder erbij.

  4. Dik de saus in met wat maizena en water.

  5. Verwarm de oven voor op 180°C.

  6. Snij vierkantjes uit het bladerdeeg en leg ze in de ronde vakjes van een kleine cupcake vorm.

  7. Verdeel de ragout in de bladerdeegvierkantjes en plooi dicht.

  8. Laat de aperitiefhapjes 15 minuten bakken.

20 maart 2018
22 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT