Paksoi met champignons en boerenkool

Paksoi met champignons en boerenkool

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 200 gram champignons (ik gebruikte oesterzwammen)
  • 150 gram boerenkool
  • 1/2 paksoi paksoi, in blokjes gesneden
  • 150 ml sojaroom
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • peper

Bereiden

  1. Stoof de look aan in wat olie of water.

  2. Doe de boerenkool en de champignons erbij en laat garen. Roer regelmatig zodat ze niet aanbranden.

  3. Doe de paksoi erbij.

  4. Overgiet met de sojaroom en groentebouillon. Laat het gerecht pruttelen op een middelhoog vuur tot de groenten gaar zijn.

  5. Kruid met peper naar smaak.

  6. Serveer met couscous.

4 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT