Pasta met groene groenten en vegan ham
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 5 sneetjes Tofurky ham, in stukjes gesneden
- 1 teentje look, fijngesneden
- 1 rode ui, fijngesneden
- 1 courgette, in blokjes
- 100 gram spinazie
- 150 ml sojaroom
- 1 eetlepel groentebouillonpoeder
- 1 theelepel lichte miso
- 2 eetlepels edelgistvlokken
- pasta
Bereiden
-
Verwarm wat water of olie in een kookpot en doe de ui en look erbij. Laat aanstoven.
-
Doe de courgette erbij en laat gaar worden.
-
Voeg de spinazie eraan toe en doe de sojaroom erbij. Doe de groentebouillonpoeder erbij.
-
Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
-
Doe de Tofurky reepjes erbij.
-
Voeg de miso en edelgistvlokken toe en serveer met de pasta.