Pasta met groene groenten en vegan ham

Pasta met groene groenten en vegan ham

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 5 sneetjes Tofurky ham, in stukjes gesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 courgette, in blokjes
  • 100 gram spinazie
  • 150 ml sojaroom
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 1 theelepel lichte miso
  • 2 eetlepels edelgistvlokken
  • pasta

Bereiden

  1. Verwarm wat water of olie in een kookpot en doe de ui en look erbij. Laat aanstoven.

  2. Doe de courgette erbij en laat gaar worden.

  3. Voeg de spinazie eraan toe en doe de sojaroom erbij. Doe de groentebouillonpoeder erbij.

  4. Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

  5. Doe de Tofurky reepjes erbij.

  6. Voeg de miso en edelgistvlokken toe en serveer met de pasta.

7 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT