Pasta met asperges en vegan zalm

Pasta met asperges en vegan zalm

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 180 gram pasta
  • 500 gram asperges
  • 200 ml sojaroom
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 2 teentjes look, fijngesneden
  • zwarte peper naar smaak
  • peterselie naar smaak

vegan zalm

  • 2 wortels
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 nori vel
  • rookzout

Bereiden

  1. Snij de wortels in dunne reepjes.

  2. Stoom de wortels tot ze bijna gaar zijn.

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Doe de wortelreepjes, rookzout naar smaak, versnipperd nori vel, sojasaus en olijfolie in een ovenschotel.

  5. Zet de ovenschotel 15 minuten in de oven.

  6. Laat afkoelen.

  7. Kuis de asperges, schil ze en snij in reepjes.

  8. Stoom de asperges gaar.

  9. Kook de pasta gaar.

  10. Stoof de ui en de look aan in wat water of olie.

  11. Doe de sojaroom erbij en laten even inkoken.

  12. Kruid met zwarte peper en peterselie naar smaak.

  13. Doe de asperges bij in de saus.

  14. Serveer de pasta met de vegan zalm en de aspergesaus.

23 augustus 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT