Pasta met snijbiet en champignons

Pasta met snijbiet en champignons

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 150 gram snijbiet (bladeren en steel, fijngensneden)
  • 200 gram champignons, in partjes
  • 200 ml sojaroom
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 1 eetlepel sojasaus
  • snufje zwarte peper
  • 150 gram pasta

Bereiden

  1. Stoof de ui en de look aan in wat water.

  2. Doe de snijbiet en de champignons erbij en laat enkele minuten meestoven.

  3. Doe de sojaroom, sojasaus en groentebouillonpoeder erbij en kruid met zwarte peper.

  4. Laat de saus koken tot de groenten gaar zijn.

  5. Kook ondertussen de pasta gaar.

  6. Serveer de saus met de pasta.

19 augustus 2018
19 augustus 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT