Pasta met vegan blauwe kaassaus en spekjes

Pasta met vegan blauwe kaassaus en spekjes

Ingrediënten

  • 200 gram cashews
  • 1 eetlepel appelcider azijn
  • 2 eetlepels edelgistvlokken
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • 2 eetlepels dille
  • 100 ml water
  • snufje zwarte peper
  • 1 pakje vegan spek
  • pasta

Bereiden

  1. Laat de cashews een nacht weken in water.

  2. Doe de cashews in de blender samen met de edelgistvlokken, appelcider azijn, citroensap, groentebuillonpoeder en water.

  3. Kook de pasta gaar.

  4. Roer de dille onder de saus en verwarm de saus op een zacht vuurtje.

  5. Bak het vegan spek.

  6. Roer het spek onder de saus en serveer met de pasta.

20 juli 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT