Pasta met vegan roomkaas en champignons

Pasta met vegan roomkaas en champignons

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 70 gram champignons, in plakjes
  • 100 gram spinazie
  • 8 zongedroogde tomaatjes, in stukjes
  • 1/2 doosje Violife Creamy
  • 150 ml sojaroom
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • 1 eetlepel edelgistvlokken
  • zwarte peper naar smaak
  • 100 gram pasta

Bereiden

  1. Stoof de rode ui en de look aan in wat water of olie.

  2. Doe de champignons erbij en laat even bakken.

  3. Doe de spinazie erbij.

  4. Overgiet met de sojaroom en doe de Violife creamy erbij.

  5. Doe de groentebouillon erbij en laat even koken.

  6. Kook ondertussen de pasta gaar.

  7. Doe de zongedroogde tomaatjes erbij en de edelgistvlokken.

  8. Kruid met zwarte peper naar smaak.

31 maart 2019
31 maart 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT