Perzik amandelcake

Perzik amandelcake

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 175 gram bloem
  • 25 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 120 gram suiker
  • 210 gram vanille sojayoghurt
  • 80 ml zonnebloemolie
  • 1 eetlepel appelcider azijn
  • 1 theelepel amandel extract
  • 30 ml sojamelk
  • 4 perziken, in blokjes
  • amandelschilfers

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de droge ingrediënten (bloem, amandelmeel, bakpoeder en suiker) in een mengkom.

  3. Doe in een andere mengkom de vochtige ingrediënten (vanille sojayoghurt, zonnebloemolie, appelciderazijn, amandelaroma en sojamelk) en meng.

  4. Meng de droge ingrediënten bij de vochtige ingrediënten.

  5. Doe het beslag in een cakevorm. Verdeel de stukjes perzik over de cake en bestrooi met amandelschilfers.

  6. Laat de cake 50 minuten bakken.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT