Perzik kokos taart

Perzik kokos taart

Aantal personen 6

Ingrediënten

Taartbodem

  • 250 gram sojaboter op kamertemperatuur
  • 220 gram suiker
  • 300 gram bloem
  • 6 eetlepels water

Vulling

  • 250 gram ongezoete sojayoghurt
  • 100 gram kokosmeel
  • 6 eetlepels bruine suiker
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1 eetlepel witte suiker
  • 200 gram perzik, in blokjes

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Mix de sojaboter met de suiker in een mengkom.

  3. Doe de bloem en het water erbij.

  4. Leg een bakpapier in een bakvorm en druk het deeg aan in de vorm.

  5. Laat de bodem 10 minuten bakken.

  6. Mix de ongezoete sojayoghurt met het kokosmeel, bruine suiker en vanille extract.

  7. Doe het mengsel op de gebakken taartbodem.

  8. Verlaag de temperatuur van de oven naar 180°C.

  9. Verdeel de perzik over de taartbodem en bestrooi met 1 eetlepel witte suiker.

  10. Laat de taart 30 minute bakken.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT