Pistache kokoscake

Pistache kokoscake

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 70 gram pistachenoten gemalen tot meel
  • 70 gram kokosmeel
  • 20 gram amandelmeel
  • 20 gram geraspte kokos
  • 50 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • 100 gram bruine suiker
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1 eetlepel appelcider azijn
  • 150 ml amandelmelk
  • 50 ml zonnebloemolie

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng in een mengkom het amandelmeel, pistachemeel, kokosmeel, geraspte kokos, bloem en bakpoeder.

  3. Meng in een andere mengkom de bruine suiker, vanille extract, appelcider azijn, amandelmelk en zonnebloemolie.

  4. Doe de droge ingrediënten bij de vochtige en meng.

  5. Vet een bakvorm in met wat olie of sojaboter.

  6. Doe het deeg in de cakevorm en bestrooi met wat gemalen pistachenoten.

  7. Laat de cake 40 minuten bakken.

16 oktober 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT