Pompoen curry met vegan scampi
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 5 scampi's per persoon
- 1 stukje gember, fijngesneden
- 1 stukje kurkuma, fijngesneden
- 100 gram zachte pompoenblokjes
- 80 gram spinazie
- 1 blik kokosmelk
- 2 eetlepels gele currypasta
- 1 theelepel zeewierkruiden
- 1 theelepel viskruiden
Bereiden
-
Bak de scampi's krokant in een beetje olie.
-
Doe ondertussen de gember en kurkuma in een andere kookpot met wat olie.
-
Doe de spinazie erbij.
-
Overgiet met de kokosmelk en doe de currypasta erbij.
-
Voeg de pompoenblokjes bij de curry en laat even sudderen.
-
Kruid de scampi's met zeewierkruiden en viskruiden.
-
Doe de scampi's bij de curry.
-
Serveer met rijst.