Pompoen curry met vegan scampi

Pompoen curry met vegan scampi

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 5 scampi's per persoon
  • 1 stukje gember, fijngesneden
  • 1 stukje kurkuma, fijngesneden
  • 100 gram zachte pompoenblokjes
  • 80 gram spinazie
  • 1 blik kokosmelk
  • 2 eetlepels gele currypasta
  • 1 theelepel zeewierkruiden
  • 1 theelepel viskruiden

Bereiden

  1. Bak de scampi's krokant in een beetje olie.

  2. Doe ondertussen de gember en kurkuma in een andere kookpot met wat olie. 

  3. Doe de spinazie erbij.

  4. Overgiet met de kokosmelk en doe de currypasta erbij.

  5. Voeg de pompoenblokjes bij de curry en laat even sudderen.

  6. Kruid de scampi's met zeewierkruiden en viskruiden.

  7. Doe de scampi's bij de curry.

  8. Serveer met rijst.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT