Pompoen met smokey champignons

Pompoen met smokey champignons

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 300 gram pompoenpuree
  • 1/2 theelepel rozemarijn
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 50 ml water
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 100 ml sojaroom
  • 200 gram gare pompoen in blokjes
  • 200 gram oesterzwammen
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 1/2 theelepel liquid smoke
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1/2 theelepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel water

Bereiden

  1. Meng de pompoenpuree met het water, groentebouillonpoeder, sojaroom, kaneel, paprikapoeder en rozemarijn.

  2. Verwarm de pompoenpuree en doe de pompoenblokjes erbij.

  3. Bak ondertussen de oesterzwammen krokant.

  4. Meng de ahornsiroop, liquid smoke, sojasaus, paprikapoeder en water.

  5. Doe het mengsel over de gebakken oesterzwammen en laat nog even verder bakken.

  6. Serveer de pompoenpuree met pompoenblokjes met de gebakken oesterzwammen.

18 november 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT