Pompoen spinazie lasagne
Total Time 50 minuten
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 200 gram pompoenpuree
- 150 gram spinazie
- 1 blik tomaten in blokjes
- 1/2 theelepel oregano
- 1/2 theelepel basilicum
- 1 eetlepel ketchup
- peper
- zout
- lasagnebladen
Bereiden
-
Doe het blik tomatenblokjes in een kookpot.
-
Breng aan de kook en voeg eventueel een klein beetje water toe.
-
Kruid met oregano, basilicum, peper en zout. Doe de ketchup erbij.
-
Laat de spinazie slinken in een klein beetje water.
-
Verwarm de oven op 200°C.
-
Neem een ovenschotel en doe een laagje tomatensaus op die bodem van de schotel.
-
Leg er een lasagne blad op.
-
Doe daarop een laagje pompoenpuree.
-
Leg er terug een lasagne blad op.
-
Verdeel de spinazie over het lasagne blad.
-
Leg er terug een lasagne blad op.
-
Maak nog een laagje pompoenpuree.
-
Werk af met de tomatensaus en strooi eventueel wat kaas op de lasagne.
-
Laat de lasagne 40 minuten bakken.