Portobello curry

Portobello curry

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 2 portobello's, in reepjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 50 gram spinazie
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje look, fijngesneden
  • 1 stukje gember, fijngesneden
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 stukje kurkuma, fijngesneden
  • 70 gram kerstomaatjes, in de helft gesneden
  • 3 eetlepels gele currypasta, meer of minder naar smaak
  • 1/2 theelepel zwarte peper
  • 1/2 theelepel kruidenzout

Bereiden

  1. Stoof de ui en look aan in wat olie of water.

  2. Doe de paprika, gember en kurkuma erbij en laat even meestoven.

  3. Doe er kokosmelk, currypasta en de spinazie bij en laat garen.

  4. Bak ondertussen de portobello reepjes in een pan met wat olie.

  5. Doe de kerstomaatjes bij de curry en laat opwarmen.

  6. Roer de portobello reepjes eronder en kruid met zwarte peper en kruidenzout.

  7. Serveer met rijst.

4 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT