Rode curry met champignons

Rode curry met champignons

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 200 gram champignons (in partjes)
  • 1 rode ui (fijngesneden)
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 1 stukje gember (fijngesneden)
  • 1 stukje kurkuma (fijngesneden)
  • 80 gram kerstomaatjes
  • 1 blik kokosmelk
  • 2 eetlepels rode curry pasta
  • 100 gram kikkererwten
  • peper
  • zout
  • verse koriander

Bereiden

  1. Stoof de ui en de knoflook in wat water of olie.

  2. Doe de champignons erbij en laat ze bakken.

  3. Doe de gember, kurkuma, kokosmelk en curry pasta erbij.

  4. Laat de currysaus binden en roer de kikkererwten eronder.

  5. Kruid met peper, zout en verse koriander. Doe de kerstomaatjes erbij.

  6. Serveer met rijst.

15 april 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT