Salted caramel tarte tatin

Salted caramel tarte tatin

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 2 of 3 appels
  • 6 eetlepels karamelsaus
  • 10 stukjes sojaboter
  • 6 eetlepels suiker

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de appels in schijfjes.

  3. Verdeel 3 eetlepels karamelsaus, 5 stukjes sojaboter en 3 eetlepels suiker over een taartvorm.

  4. Leg de schijfjes appel dakpansgewijs in de taartvorm.

  5. Verdeel nog eens 3 eetlepels karamelsaus, 5 stukjes sojaboter en 3 eetlepels suiker over de appelschijfjes.

  6. Leg een bladerdeeg over de appelschijfjes en druk de randen naar binnen.

  7. Laat de taart 40 minuten bakken.

27 november 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT