SoFine Aspergeburger met asperges en champignons

SoFine Aspergeburger met asperges en champignons

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 100 gram asperges (afgekookt en in blokjes gesneden)
  • 70 gram champignons (fijngesneden)
  • 1 teentje look (fijngesneden)
  • 200 ml sojaroom
  • 1 eetlepel groentebouillonpoeder
  • 1 eetlepel edelgistvlokken
  • 1 theelepel lichte miso
  • peper naar smaak

Bereiden

  1. Bak de champignons met de look krokant in wat water of olie.

  2. Overgiet met de sojaroom en doe de groentebouillonpoeder erbij.

  3. Doe de asperges erbij.

  4. Roer de lichte miso en de edelgistvlokken onder de sojaroom en kruid met peper en zout.

  5. Serveer met de aspergeburger van SoFine.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT