Vegafit steakburger met pepersaus

Vegafit steakburger met pepersaus

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 2 Vegafit steaks
  • 2 burgerbroodjes
  • 150 ml sojaroom
  • 20 ml cognac
  • 1 theelepel vegan kippenbouillonpoeder
  • 1 eetlepel peperbolletjes
  • maizena
  • 2 plakjes vegan kaas
  • sla
  • tomaat, in plakjes

Bereiden

  1. Doe de peperbolletjes in een steelpan en overgiet met de cognac.

  2. Doe de sojaroom erbij en laat opwarmen.

  3. Voeg de vegan kippenbouillonpoeder toe en breng aan de kook.

  4. Bak ondertussen de Vegafit steaks.

  5. Bind de pepersaus met maizena tot een dikke saus.

  6. Leg een plakje vegan kaas op de Vegafit steaks en laat smelten.

  7. Verwarm ondertussen de burgerbroodjes.

  8. Snij het burgerbroodje open, doe er een laagje pepersaus over, dan wat sla, de steak met de vegan kaas, tomaat en nog een flinke laag pepersaus en doe het broodje dicht.

12 oktober 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT