Vegan abrikozenflappen

Vegan abrikozenflappen

Ingrediënten

  • 1 rol bladerdeeg
  • 300 gram abrikozen (ik gebruikte uit blik)
  • 30 gram abrikozenconfituur
  • 2 eetlepels sojamelk

Bereiden

  1. Rol de bladerdeeg uit en prik er gaatjes in met een vork.

  2. Verwarm de oven voor op 175°C.

  3. Snij de abrikozen in blokjes.

  4. Meng de abrikozen met de abrikozenconfituur.

  5. Snij ongeveer gelijke driehoekjes uit het bladerdeeg.

  6. Beleg steeds een driehoekje met het abrikozenmengsel en leg er een ander driehoekje op.

  7. Maak de driehoekjes langs de zijkanten dicht door met een vork het voorzichtig dicht te drukken.

  8. Besmeer de flappen met wat sojamelk.

  9. Bak de driehoekjes ongeveer 20 minuten tot ze goudbruin zien.

1 maart 2018
2 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT