Vegan appel muffins

Vegan appel muffins

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 2 appels, in blokjes
  • 1 kaneelstokje
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 180 gram bloem
  • 1 eetlepel bakpoeder
  • snufje zout
  • 1 theelepel kaneel
  • 250 ml sojamelk
  • 1 eetlepel appelcider azijn
  • 60 ml zonnebloemolie
  • 1 zakje vanille suiker
  • 50 gram bruine suiker

Bereiden

  1. Stoof de appelblokjes met de ahornsiroop en het kaneelstokje tot ze bijna gaar zijn.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Meng in een mengkom de bloem, bakpoeder, zout en kaneel.

  4. Meng in een andere mengkom de sojamelk, appelcider azijn, zonnebloemolie, vanille suiker en bruine suiker.

  5. Meng de droge ingrediënten bij de natte ingrediënten.

  6. Vul cupcakevormpjes met het deeg.

  7. Verdeel de appelblokjes over het deeg.

  8. Laat de muffins 18 minuten bakken.

28 februari 2020
21 maart 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT