Vegan appeltaart met vanille

Vegan appeltaart met vanille

Ingrediënten

  • 1 bladerdeeg
  • 3 eetlepels sojaboter
  • 4 appels
  • 1 vanille stokje
  • 50 gram suiker

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Leg de bladerdeeg in een bakvorm en laat 15 minuten blind bakken.

  3. Snij de appels in plakjes.

  4. Laat de sojaboter smelten in een kookpot.

  5. Doe de appel plakjes in de kookpot.

  6. Snij het vanillestokje open en doe het merg eruit.

  7. Doe het merg en het stokje bij in de kookpot.

  8. Doe de suiker erbij en laat 10 minuten op een zacht vuurtje garen.

  9. Doe de appels in de bladerdeeg bodem.

  10. Laat de taart 25 minuten bakken.

25 augustus 2020

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT