Vegan asperges in ham met waterkerssausje

Vegan asperges in ham met waterkerssausje

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 500 gram asperges
  • vegan carpaccio van Delhaize of andere vervanger voor ham

waterkerssausje

  • 1 bakje waterkers
  • 1 teentje look
  • 250 ml sojaroom
  • 50 ml wijn
  • 1 theelepel groentebouillonpoeder
  • zwarte peper

Bereiden

  1. Schil de asperges en stoom ze gaar.

  2. Rol de asperges in de carpaccio en bak in wat olijfolie.

waterkerssausje

  1. Doe de waterkers met de look in een maatbeker en mix fijn.

  2. Doe het fijngemalen mengsel in een kookpot en doe de sojaroom, wijn en groentebouillonpoeder erbij.

  3. Breng aan de kook.

  4. Indien het sausje te dik is kan je het wat binden met maizena.

  5. Kruid met zwarte peper.

  6. Serveer de carpacciorolletjes met de waterkerssaus. Heel lekker met kroketten erbij!

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT