Vegan Aziatische salade met loempia
Aantal personen 2
Ingrediënten
- 1 komkommer
- 4 wortels
- 150 gram noedels
- 12 min-loempia's
saus
- 5 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels mirin
- 1 theelepel sambal oelek
- 1 eetlepel sesamolie
- sesamzaadjes
- verse koriander
Bereiden
-
Kook de noedels gaar en laat afkoelen.
-
Maak de komkommer schoon.
-
Was en schil de wortels.
-
Maak noedels door de komkommer en de wortels door een spiraalsnijder te doen. Roer de komkommer en wortel noedels samen met de noedels in een kom.
-
Bak de mini loempia's in de airfryer of frituurvet.
-
Maak de saus door alle ingrediënten voor de saus samen te mengen. Koriander toevoegen naar smaak.
-
Serveer de noedels samen met de loempia's en de saus.