Vegan Aziatische salade met loempia

Vegan Aziatische salade met loempia

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 4 wortels
  • 150 gram noedels
  • 12 min-loempia's

saus

  • 5 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels mirin
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 eetlepel sesamolie
  • sesamzaadjes
  • verse koriander

Bereiden

  1. Kook de noedels gaar en laat afkoelen.

  2. Maak de komkommer schoon.

  3. Was en schil de wortels.

  4. Maak noedels door de komkommer en de wortels door een spiraalsnijder te doen. Roer de komkommer en wortel noedels samen met de noedels in een kom.

  5. Bak de mini loempia's in de airfryer of frituurvet.

  6. Maak de saus door alle ingrediënten voor de saus samen te mengen. Koriander toevoegen naar smaak.

  7. Serveer de noedels samen met de loempia's en de saus.

23 augustus 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT