Vegan “blije kip” met mozzarella pasta

Vegan "blije kip" met mozzarella pasta

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 pakje vegan kipstuckjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 1 rode ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1/2 eetlepel currypoeder
  • 1/2 theelepel chilipoeder
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • scheutje sojaroom
  • 1 bolletje vegan mozzarella

Bereiden

  1. Verwarm wat olie in een kookpot en doe de rode ui en de knoflook erin. Stoof wat aan. Voeg dan de paprika toe. Doe de tomatenblokjes erbij.

  2. Laat ondertussen wat olie verwarmen in een anti-aanbak pan. Doe de vegan kip erbij en bak krokant. Kruid de vegan kip met currypoeder en cayennepeper.

  3. Doe een scheutje sojaroom bij de saus en laat de vegan mozzarella erin smelten.

  4. Kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking.

  5. Doe de vegan kip bij in de saus en serveer met de pasta.

7 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT