Vegan bosbessen cake met silken tofu

Vegan bosbessen cake met silken tofu

Aantal personen 6

Ingrediënten

  • 250 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel baksoda
  • 120 gram suiker
  • 120 gram sojaboter
  • 1 theelepel vanille extract
  • 120 gram silken tofu
  • 220 ml sojamelk
  • 80 gram bosbessen

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Meng de bloem, bakpoeder en baksoda in een mengkom.

  3. Doe in een andere mengkom de suiker, sojaboter, vanille extract, silken tofu en sojamelk en mix met een handmixer.

  4. Doe het bloemmengsel erbij. 

  5. Roer de bosbessen onder het deeg.

  6. Doe het deeg in een met olie ingevette bakvorm.

  7. Laat de cake 40 minuten bakken.

31 maart 2019

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT