Vegan bosbessentaartjes
Aantal personen 4
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg
- 100 gram bosbessen
- bosbessen confituur
- 5 eetlepels Simply V roomkaas
- 1 eetlepel suiker
- 1 eetlepel citroensap
Bereiden
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Vet 4 kleine taartvormpjes in met wat sojaboter of olie.
-
Snij 4 cirkels uit het bladerdeeg.
-
Prik met een vork enkele gaatjes in het bladerdeeg.
-
Leg de bladerdeeg cirkels in de taartvormpjes en druk aan.
-
Doe in elk taartvormpje 1 eetlepel bosbessen confituur.
-
Meng de suiker met de Simply V roomkaas en het citroensap.
-
Doe op bosbessen confituur 1 eetlepel van het roomkaas mengsel.
-
Verdeel de bosbessen erover.
-
Laat de taartjes 25 minuten bakken.