Vegan bosbessentaartjes

Vegan bosbessentaartjes

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 100 gram bosbessen
  • bosbessen confituur
  • 5 eetlepels Simply V roomkaas
  • 1 eetlepel suiker
  • 1 eetlepel citroensap

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Vet 4 kleine taartvormpjes in met wat sojaboter of olie.

  3. Snij 4 cirkels uit het bladerdeeg.

  4. Prik met een vork enkele gaatjes in het bladerdeeg.

  5. Leg de bladerdeeg cirkels in de taartvormpjes en druk aan.

  6. Doe in elk taartvormpje 1 eetlepel bosbessen confituur.

  7. Meng de suiker met de Simply V roomkaas en het citroensap.

  8. Doe op bosbessen confituur 1 eetlepel van het roomkaas mengsel.

  9. Verdeel de bosbessen erover.

  10. Laat de taartjes 25 minuten bakken.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT