Vegan braambessentaartjes

Vegan braambessentaartjes

Aantal personen 4

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • 250 gram braambessen
  • 70 gram pure chocolade

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Plet de braambessen tot een dik sausje met een vork of pureestamper.

  3. Laat de chocolade op een laag vuurtje smelten.

  4. Vet kleine taartvormpjes in met wat olie of sojaboter.

  5. Snij plakken uit de bladerdeeg en leg in de taartvormpjes maar hou een deel van de bladerdeeg apart voor de latjes.

  6. Verdeel de gesmolten chocolade over de bodem van de bladerdeeg in de taartvormpjes.

  7. Doe de braambessen over de gesmolten chocolade.

  8. Snij latjes uit de bladerdeeg en leg over de taartjes.

  9. Laat de taartjes 15 minuten bakken tot ze goudbruin zien.

2 september 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT