Vegan bulgur salade

Vegan bulgur salade

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 150 gram bulgur
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel limoensap
  • 1/2 komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 wortel
  • 1 prei (het witte gedeelte)
  • 100 gram rozijnen
  • 1 pakje gerookte tofu
  • verse munt
  • zwarte peper
  • grof zeezout

Bereiden

  1. Kook de bulgur zoals op de verpakking staat. Snij de prei, komkommer, wortel en paprika in blokjes.

  2. Snij de teentjes knoflook fijn. Stoom de paprika, wortel en prei gaar.

  3. Snij de gerookte tofu in blokjes en bak krokant.

  4. Doe de bulgur in een grote kom en roer er de prei, komkommer, wortel, knoflook en paprika onder. Doe de rozijnen en de tofu erbij.

  5. Roer het limoensap eronder en kruid met zwarte peper, zeezout en verse munt.

6 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT