Vegan champignonpasteitje

Vegan champignonpasteitje

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 1 bakje champignonmengeling
  • 1 teentje knoflook (fijngesneden)
  • 1 eetlepel peterselie
  • 1/2 eetlepel limoensap
  • 250 ml sojaroom
  • 1/2 eetlepel groentebouillonpoeder of vegan kippenbouillonpoeder
  • maizena
  • peper
  • zout
  • 2 bladerdeegpasteitjes

Bereiden

  1. Bak de champignons met de knoflook in olijfolie. 

  2.  Doe het limoensap over de champignons en voeg de room toe. Doe de groentebouillionpoeder erbij en laat even inkoken

  3. Bind de saus met maizena. Kruid met peper, zout en peterselie.

  4. De bladerdeegpasteitjes bakken zoals aangegeven op de verpakking en daarna vullen met de saus. 

6 maart 2018
6 maart 2018

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT