Vegan Chinese seitan met appelsien

Vegan Chinese seitan met appelsien

Aantal personen 2

Ingrediënten

  • 2 seitan filets in reepjes
  • 2 bosuitjes, fijn gesneden
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 groene paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels gemalen gember
  • 1/2 eetlepel chili vlokken
  • 2 eetlepels olie
  • rijst

Voor de saus:

  • 1 geperste appelsien
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels mirin
  • 1 eetlepel maizena

Bereiden

  1. Doe alle ingrediënten voor de saus samen en zet opzij.

  2. Verwarm olie in een pan en bak de seitan krokant.

  3. Zet de seitan opzij en hou warm.

  4. Doe de bosui en paprika in dezelfde pan en bak een 5 minuten.

  5. Kruid met gember en chili vlokken.

  6. Zet de saus op een middelhoog vuur eeµn roer tot de saus indikt.

  7. Doe de saus bij de groenten en serveer met rijst.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT